Кошик
654 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 10:00 найближчого робочого дня (22.04).

+380 (95) 750-43-30
+380 (96) 650-38-34
Магазин "Цветослов"
Кошик

Православна родина

З усіх мистецтв, відомих людям, виховання дітей – найважливіше, тому що творець його (вихователь) створює живу істоту, дивлячись на яку радіють люди і Бог. Приблизно так про найвище призначення подружжя говорив великий святитель Церкви Іоанн Златоуст. Це призначення особливо важливе у наш важкий з духовної точки зору час. Можна сміливо стверджувати, що православне виховання дітей – це хрест, який батьки несуть заради Бога. Завдяки йому сама людина стає чистішою, а дитина – це ангел, посланий Богом прокласти нам доріжку в Царство Небесне.

 

 

На жаль, ми не маємо можливості відокремити дитини від згубного духу часу. Нам попущено Господом ростити дітей саме в таких умовах. Але сьогодні в допомогу батькам православні видавництва випускають книги з виховання дітей, багато письменників пишуть високоморальні дитячі романи, повісті та казки духовної спрямованості, режисери знімають душеполезные картини.

Старання багатьох людей спрямовані на те, щоб донести до людей істину: православна сім'я – основа суспільства. Зникне вона і закінчиться життя на землі. Історія давно довела, що великі кризи і падіння потужних імперій починалися з малого – духовного розкладання сім'ї, зневагу вихованні дітей.

 

 

в виде галереив виде списка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner